Teatre


ADAPTACIÓ TEATRAL DEL LLIBRE DEL MATEIX NOM FETA PER L'AUTORA

Llúcia viu envoltada de joguines, ordinadors, roba de marca i d’altres privilegis. Un bon dia sa mare li dóna un gran disgust: no li compraran les sabatilles de marca que ella tant desitja, quina desgràcia! Però un viatge amb la tia Empar la portarà a un país i uns indrets que la faran veure les coses d’una altra manera. Una aventura màgica on descobrirà, en la seua pròpia pell, la guerra, la misèria, l’explotació dels xiquets en una fàbrica. Així i tot no estarà sola en aquest camí, perquè la seua aventura és plena de persones que l’ajudaran a superar els perills, fins i tot hi trobarà bruixes bones, gent que lluita per canviar el món. Una història en què, a més de tractar sobre el comerç just, apareixen temes transversals com la solidaritat, el consum desmesurat, la desigualtat. Sense deixar de costat la diversió, la màgia i la fantasia.
Direcció: Xavi Navarro. Amb Gemma Taberner, Paco Ivañez, Mila Fernández i M. Carmen Sáez. Coproducció Xana Teatre i L'Argila.

Háblame como lluvia. Premi d'Escriptura Teatral Vila de Xiva 2008 (Els llibres de l'Argila 2009) 
Estrenada en Xiva en coproducció l'Argila i Pues Claro Teatro. En el Gran Teatre d'Alzira estrenàrem la versió en valencià. Una obra sobre el maltractament i la Literatura.
Amb. M. Carmen Sáez, Ricardo Herrero, Fran Latorre, Javier Torres, Manolo Gil
Anna i Hèctor són dues persones en principi destinades a no trobar-se mai, perquè els seus mons són totalment diferents. Ella té una malaltia degenerativa, divorciada d’un maltractador, amb un passat un tant fosc i viu amb el seu pare malalt d‘Alzheimer. Hèctor és bibliotecari, molt expert en Literatura i va alguns dies a la setmana a llegir per al vell. Així coneix Anna i comencen una relació plena de contradiccions. Tres personatges amb unes vides plenes de dolor i secrets que la negació intenta amagar. Potser els llibres els donen eixa espurna d’esperança que no troben en la seua realitat. Però les ombres del passat sempre acaben per tornar i enfosquir-ho tot novament.
                               
 

PÀNIC AL PLATÓ

M. CARMEN SÁEZ

Argument: Al programa més vist de Canalon TV es va a decidir quina és la millor pel·lícula de terror de tots els temps. Dues presentadores duran avant el programa, però l’estrella Carmela Miranda no està disposada a que ningú li faça ombra. La realitat i la ficció es barregen i el Thriller es transforma en una delirant i destrellatada  comèdia on tot val per a guanyar (siga el que siga.)


DIRECCIÓ: Xavi Navarro

AMB:

MIRYAM GARCÉS: Carmela Miranda
MILA FERNÁNDEZ: Sofia
XAVI NAVARRO: Regidor de plató


Una producció de: Xana Teatre i L’Argila Teatre.No hay comentarios:

Publicar un comentario